Jahaja, lite uppdatering kanske ?

Datum:  2008-05-05   Klockslag:  14:11:27 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
Jag har ju haft rätt så mycket för mig den senaste tiden så jag har rent av glömt bort min blogg totalt ! Men nu ska jag försöka sumera lite vad jag har gjort och vart jag har hållit hus för jag har ingenting bättre för mig just nu.

Jag kan ju börja med att säga roligare än vad jag har haft kan man nog inte ha haft. Jag orkar inte dra det som var innan valborg men jag tar valborg nu iaf. 
Dagen började med att jag låg hemma och sov till typ klockan tre och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på och vart jag skulle vara på kvällen, jag hade tänkt att dra ut till Hannes men det sket jag i och var med massa folk i öregrund istället. Gick till Erika efter att ha grillat hemma med mamma och pappa och gjort dom sällskap hela dagen. Väl hos Erika så skulle vi ner och möta Bella och Carro sen så skulle det bli party nere på klipporna. Blev en rätt så soft kväll med dricka, musik och kul folk. Dagen efter så var jag helt gone, orkade inte ens gå upp ur sängen men ändå så blev det supa på kvällen igen. Satt nere på klipporna den kvällen också, med massa annat folk som jag inte tyckt så mycket om förut men nu är det helt okej, dom va rätt så bäng men det kan jag leva med, jag höll mig ifrån att röka på denna gång. Känner mig rätt duktig om jag ska säga det ! Kallt blev det efter att solen gått ner men det fixade Pekka, vi snodde lite ved och fixade brasa, annars skulle vi ha frysit ihjäl. Plumsade gjorde jag iaf, hela mitt ben och min sko va dyngblöta, men då var det tur med brasan iaf. Gick väl hem runt ett kanske, käkade lite sen så kollade jag och Madde film, eller hon somnade men det brukar hon göra så det var inge ovanligt. Senare på dagen så drog vi hem till Madde, åkte och hämtade Emelie och så, skulle plugga matte var det tänkt, men så blev det inte, vi satt och käkade tårta och drog in till östhammar ett tag på kvällen. Käkade mat och så. Men nu orkar jag inte skriva mer, även fast det hänt hur mycket som helst. Till exempel så tror min pappa att jag har ätstörningar, vilket kan stämma men det orkar jag inte bry mig om !

Nu ska jag försöka vara duktig och jobba lite, men det kommer ju gå som det går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0