Hej hoe, jag lever.

Datum:  2008-05-31   Klockslag:  14:11:47 Postat i: » allmänt  Kommentera här (1)
Ja, faktiskt så gör jag det. Även om man inte kan tro det för jag aldrig skriver. Men jag har i alla fall gått och kärat ner mig totalt ! Jävlar asså, dom har tagit mitt hjärta och inte kommer jag få tillbaka det heller.

All min kärlek till ALL TIME LOW !

image7
Men igår så hade jag lite smått mysigt på kvällen och så.
Gick runt och kollade på allt folk som har kommit hit nu, egentligen är det ingentig att kolla på men det gjorde jag ändå. Madde och jag var feta och delade på en pizza på jakten och sen så knatade vi hem till Jessica och hämtade henne och vidare till Erika. Sen så gick alla människor ut och bara glodde. Jag lovar, jag och Madde gick fan minst en mil igår !
Men nu så är jag hemma hos Madde igen iaf, en vecka sen sist och ett år sen första gången jag var här. tiden går fort när man har roligt.



Men som sagt, all kärlek till All Time Low.

Ett nej tar mig ett steg framåt.

Datum:  2008-05-24   Klockslag:  00:34:10 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
Ett nej förut var ett steg bakåt.
Ett nej nu är ett steg fram mot någonting som jag vill och gör emot någon annans vilja. Det ger mig en kick, ett ögonblick som varar, men inte allt för länge. Förut såg jag ett nej som någonting helt förbjudet, ett nej var ett steg bakåt.
Kicken som jag får, ger mig en känsla av att jag är oövervinnlig, ingenting stoppar mig. Jag kan, jag vill och jag ska.
En dag vill jag flyga, en dag ska jag flyga, en dag kan jag flyga. Även om någon säger nej så ska jag bevisa att jag kan, gå emot eran vilja. Gå emot allting jag tror på.
Allting går om man har viljan, ingenting är omöjligt.
Förut, när man inte fick som man vile satte man sig ner och surade.
Men nu tar bara ett nej mig ett större steg framåt, jag går emot eran vilja och alla era regler.
Ni sätter gränser, men jag bryter dom.



Jag slutade aldrig behöva dig.

Datum:  2008-05-22   Klockslag:  12:20:01 Postat i: » allmänt  Kommentera här (2)
Det fanns en tid då jag behövde dig, iofs så har jag aldrig slutat behöva dig. Men jag behöver inte din värme, ditt leende eller dina skratt. Allt jag behöver är din närvaro. Ditt bevis på att du aldrig skulle försvinna. Om vi tänker tillbaka och minns, minns dom stunder som alltid kommer finnas kvar. Det finns ju en del som man kan prata om. Men när gick allting käpprätt åt helvete ? Någonstas på vägen mötte vi på ett hinder tillsammans men det som blev problemet var att vi inte klarade av att ta oss över det. Vi försökte aldrig ens. Det var inte värt den tiden det skulle ta, vi lät det rinna ut i sanden istället. Gången efter som vi verkligen försökte få det tillbaka till det vanliga igen gick det sämre än vad vi förväntat oss. Men en sak är säker, jag slutade aldrig behöva dig.

Jag behöver dig lika mycket som jag behöver luften för att andas.

Too little too late !

Datum:  2008-05-08   Klockslag:  12:38:03 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
Jag är verkligen kass på att hålla min käft stängd, jag vet inte varför men på något sätt så lyckas jag sumpa det mesta.

Jag vet att jag gjorde fel som öppnade munnen till fel personer. Men jag kan inte göra någonting åt det just nu. Jag kan bara be om ursäkt tusen gånger om inte mer. Jag kan verligen inte göra mer och det är alla medvetna om.

Men nu ska jag iaf säga att det ända jag gör om dagarna är att jag går till skolan ett tag, åker hem och typ käkar middag om det passar sen så går jag upp och lägger mig och somnar efter the war at home sen så vaknar jag vid tio. Efter det så kan jag inte sova på nätterna så jag ligger faktiskt och pluggar, det kan jag inte påstå att jag gjort mycket på den sista tiden, plugg är inte min grej.

Även om jag vill och även om jag ångrar det så är du helt borta nu och jag hoppas för allt i världen att du inte kommer tillbaka, du gör mig till någon jag inte vill eller kan vara, Dina krav är för höga och jag kan verkligen inte ta den pressen av dig igen, du har redan tagit två år av mitt liv.


Jahaja, lite uppdatering kanske ?

Datum:  2008-05-05   Klockslag:  14:11:27 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
Jag har ju haft rätt så mycket för mig den senaste tiden så jag har rent av glömt bort min blogg totalt ! Men nu ska jag försöka sumera lite vad jag har gjort och vart jag har hållit hus för jag har ingenting bättre för mig just nu.

Jag kan ju börja med att säga roligare än vad jag har haft kan man nog inte ha haft. Jag orkar inte dra det som var innan valborg men jag tar valborg nu iaf. 
Dagen började med att jag låg hemma och sov till typ klockan tre och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på och vart jag skulle vara på kvällen, jag hade tänkt att dra ut till Hannes men det sket jag i och var med massa folk i öregrund istället. Gick till Erika efter att ha grillat hemma med mamma och pappa och gjort dom sällskap hela dagen. Väl hos Erika så skulle vi ner och möta Bella och Carro sen så skulle det bli party nere på klipporna. Blev en rätt så soft kväll med dricka, musik och kul folk. Dagen efter så var jag helt gone, orkade inte ens gå upp ur sängen men ändå så blev det supa på kvällen igen. Satt nere på klipporna den kvällen också, med massa annat folk som jag inte tyckt så mycket om förut men nu är det helt okej, dom va rätt så bäng men det kan jag leva med, jag höll mig ifrån att röka på denna gång. Känner mig rätt duktig om jag ska säga det ! Kallt blev det efter att solen gått ner men det fixade Pekka, vi snodde lite ved och fixade brasa, annars skulle vi ha frysit ihjäl. Plumsade gjorde jag iaf, hela mitt ben och min sko va dyngblöta, men då var det tur med brasan iaf. Gick väl hem runt ett kanske, käkade lite sen så kollade jag och Madde film, eller hon somnade men det brukar hon göra så det var inge ovanligt. Senare på dagen så drog vi hem till Madde, åkte och hämtade Emelie och så, skulle plugga matte var det tänkt, men så blev det inte, vi satt och käkade tårta och drog in till östhammar ett tag på kvällen. Käkade mat och så. Men nu orkar jag inte skriva mer, även fast det hänt hur mycket som helst. Till exempel så tror min pappa att jag har ätstörningar, vilket kan stämma men det orkar jag inte bry mig om !

Nu ska jag försöka vara duktig och jobba lite, men det kommer ju gå som det går.

  • Till bloggens startsida



  • RSS 2.0