Lördag = ?

Datum:  2008-03-29   Klockslag:  15:32:53 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
I torsdags kom jag hem från madde, skönt må jag säga. Längtat lite efter min säng. Gjorde inte så mycket mer i torsdags. Igår va jag home alone och det var ju inte någon tumme upp för det ska jag säga. Så jag klädde på mig och gick till jessica, låg och kollade på lejonkungen och skrattade tills vi dog. " Babianerna apar sig. " då tog fan luften slut.

Men ja, lördag ? Vad ska man hitta på .. Blir nog jessica idag också, vi kanske går till alex som vanligt. Men ja, får se hur det blir. Och nu ska jag gå och vara osocial med min pappa och mamma. Ovanligt ^^.

Får jag slå ihjäl dig ?

Datum:  2008-03-26   Klockslag:  23:33:18 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
Kan någon ge mig någonting som jag kan slå på ? Någonting som jag jag slå sönder och samman. Någonting som pallar tusen slag och till slut går sönder. Inuti mig finns det fan hur mycket ilska som helst. Onödig ilska men den finns och på någon sätt så måste den ut. Men hur, ja det vet jag fan inte. Kan jag få slå ihjäl dig ? Kan jag få slå dig tills du inte orkar mer och bara rasar ihop ? Kan jag få slå dig så allting bara försvinner ?

Älskling, varför förstår du inte ?
Det är inte jag som bestämmer längre.
Du gör mig till ett känslokallt äckel som inte vill annat än att skada och såra folk.
Hjälp mig älskling, hjälp mig att förstå så kommer allting att fungera så mycket bättre.

Hej och godmorgon onsdag ?

Datum:  2008-03-26   Klockslag:  13:53:18 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)

Ja, vilken dag är det idag egentligen ? Jag har fan ingen koll för fem öre. I måndags var jag hemma och sov, nördade mig och va osocial. Tidags, var hemma hos erika och kollade på film och höll på med andra världskriget. Haha, Haaaaaaaaaampuuuus ! jag seriöst dog, men nu har jag återuppstått och ligger och kollar på film ute hos madde.

Varför har en del sån jävla tur med allting medans andra har otur så det bara skriker om det ? Asså, inte för att jag har speciellt otur eller tur heller för den delen, men sitter och kollar på just my luck så jag bara funderade lite på den saken med madde. Tänk om man kunde typ ha tur i allt man gjorde, i precis allting. Att allting gick som man ville hela tiden och man vann massa pengar och skit. Okej, det skulle nog vara kul och så men efter ett tag så borde man ju tröttna, när man har allting man vill och önskar sig. Tänk att ha otur i allt istället, tänk att när man går upp på morgonen så börjar det med att man typ missar bussen, kommer försent till skolan, tappar bort massa saker och så. Hellre har jag nog otur än att få precis som jag vill. Men aja, nog om det.

Och nu vill jag bara ha en enda sak i hela världen, en tipp topp dag men en pangfylla, roliga människor och att allting bara flyter på. Men det får nog vänta tills i helgen skulle jag tro. Får se om jag och madde ändrar uppfattning tills ikväll.

Men nu orkar jag inte tänka mer så nu blir det film och vara allmänt jävla lat !


Tråkdag = Filmer och massa musik.

Datum:  2008-03-23   Klockslag:  14:04:07 Postat i: » allmänt  Kommentera här (1)
Ja, igår kom jag hem igen. Mamma och pappa kom och hämtade mig för dom tyckte att jag kunde vara hemma och äta mat i alla fall. Men efter det så låg jag bara uppe på mitt rum och kollade film och ignorerade dom, sött, jag vet. Först kollade jag smala sussie, och nej jag har inget liv. Efter det kollade jag på not another teen movie som jag lånade av madde. Hade inte sett den på år och dagar men den är fortfarande lika meningslös och rolig. Sen så blev det massa musik som jag satt och lyssnade på typ hawk nelson, lars såklart, kent, the killers, niprone, petter, sum 41 och ja, massa annat skit som jag inte kommer ihåg. Pappa blev inte så glad så han gick och la sig och då var jag ännu sötare och höjde volymen lite till. Haha, jag är fan elak ibland. Men i alla fall så är det ju söndag idag och det snöar. Jag har tråkigt och funderar på att typ åka till östhammar och göra nånting. Men pamela den nörden är inte hemma så då är det inge kul !!

Nu ska jag gå och nörda, ignorera pappa och vara osocial !

För stort ansvar när man är så fruktansvärt jävla liten.

Datum:  2008-03-21   Klockslag:  22:49:03 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
Jag och madde gick och diskuterade hur skönt det skulle bli att fylla arton inom ett knappt år. Man kan göra vad man vill, man behöver inte sina föräldrar som ska fatta beslut åt en och så vidare. Men fyfan vad det skrämmer mig, ansvaret och att man själv ska fatta precis alla beslut som handlar om en själv. Det som skrämmer mig mest är nog pengarna och hur jag ska överleva, okej man bor väl fortfarande hemma och så, men ändå. Hur i hela helvete ska JAG klara mig ?

En annan sak jag är ruskigt rädd för är hur mitt liv kommer se ut om typ sidådär 10 år. Kommer jag fortfarande vara den här människan som jag är idag eller kommer jag vara en helt annan människa ?
För lite mindre än ett år sen så var jag en helt annan person än den jag är idag, jag vill nog inte ens tänka på hur jag var eller vad jag gjorde för det ångrar jag idag. Och alla säger att man inte ska ångra det förflutna och så vidare, men vem kan ärligt säga att den aldrig har ångrat ett beslut som påverkat deras framtid ? Jag tror inte så många kan säga att dom aldrig ångrat sina beslut. Jag ska i alla fall försöka överleva.

Torsdag hemma hos Bella.

Datum:  2008-03-21   Klockslag:  13:11:43 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
Jag vet inte ja, först så skulle jag bara in till uppsala för att möta madde och käka donken. Men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig igår. Madde ringer och frågar om vi vill dricka med bella och erika och jag är såklart på !

Först åkte jag ju då in till uppsala, mötte upp madde på stationen sen drog vi och käkade. Eller innan det var jag och lämnade pengar till bella i östhammar. På väg hem från uppsala höll vi på att somna i bussen. Väl hemma hos bella började vi väl dricka runt sex halv sju. Sen så satt vi och prata och prata, om precis ingenting. Efter det kom maddes morsa och hämtade oss och sen så ska vi inte prata mer om det.

Hejdå, nu ska jag gå och kolla på tv med madde och fetta i massa onyttiga saker va !

yeeeay, lov !

Datum:  2008-03-19   Klockslag:  19:09:36 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)

Tisdag :  Var ledig från skolan så åkte in till uppsala, gick runt där sen så lekte jag lite också, efter det så tröttnade jag och åkte hem. Väl hemma så somnade jag på soffan och när mamma kom hem så va hon söt och gav mig pengar. Sen så tänkte jag åka och kolla på träningen men det slutade med att jag hamnade hemma hos pamela ett tag, sen hos adam. När jag kom hem så somnade jag på en gång. Så jävla trött jag blev utan att göra nånting.
 
Onsdag :  Modevisning i skolan så åkte dit och kollade på den, gjorde ett prov och hade allmänt kul med carro, kastade stolar och slogs. Fan, vi hade ju damp ! Efter det så kollade vi på modevisningen igen, sen åkte jag hem, kollade på film och sen så somnade jag igen !

Torsdag :  Åker in till uppsala om det nu blir så, möter madde och kanske träffar jonna och jesse, får se hur det blir med den saken, har inte hört någonting än.

Nu ska jag nog gå och göra ingenting som vanligt, men jag lider inte av det iaf :D Och nu är det lov för den delen, så jävla skönt  !


Jag skulle göra vad som helst för att se dig lycklig.

Datum:  2008-03-17   Klockslag:  21:52:08 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
Hjärtat jag vet hur det är, när ingenting stämmer och du bara vill försvinna. Men en sak vill jag säga. Du är precis som alla andra, du vill fly när du blir skrämd, du vill bort från det onda. Men det finns nog någonting som skiljer dig  från mängden. Drogerna.

Du väljer att punda och bete dig som ett jävla as men fine, det är ditt val och jag ska inte bry mig. Men du vet att du en gång var hela min värld och lyste upp min dag. Du gjorde mig till den jag är idag, jag kan sträcka på ryggen och gå min egen väg. Idag är jag stark ! Och det har jag dig att tacka.

Du finns fortfarande i mitt hjärta och det kommer du nog göra en tid framöver också.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, men ibland vet jag fan inte vad du håller på med.

Men vafan !

Datum:  2008-03-17   Klockslag:  13:57:19 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)

Bilddagboken funkar inte, mitt liv är över. Haha, ja jag är typ besatt av den sidan, jag har inget liv, jag har bilddagboken ! Men iaf så har har varit hur duktig som helst nu, jag har räknat enligt planeringen på matten men det var bara för att den där specialläraren hjälpte mig och var så söt. Jag tror fan jag behöver hjälp med sånt skit, men aja sånt är livet !

Nu så jag har info & layout, vilket jag inte tycker så mycket om, göra visitkort och sånt skit. Fattar inte mycket men det ordnar sig nog. Jag har gjort en logga iaf, det är ju huvudsaken.

Och idag så tycker jag om den där tanten ! Hon är sur som fan, men hon hjälpte mig. Puss på henne !


Dagens Bild

Datum:  2008-03-16   Klockslag:  16:49:31 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
image5

Jag har gått och blivit lite kär i denna bil då. Jag skulle inte banga på att ha den som första bil. Men då var det ju pengarna som var ett probelm !

Och pappa ska nog köpa ny bil har han tänkt, men får se hur det blir med den saken.
Nu ska jag gå och nörda mig med att hitta på någonting utan att sitta vid datorn.

  • Till bloggens startsida



  • RSS 2.0