Jag är riktigt dålig.

Datum:  2008-04-28   Klockslag:  13:50:43 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
Jag är en dålig människa, Jag är en dålig människa, Jag är en dålig människa. Det kan inte sägas för många gånger men jag är verkligen en dålig och jävligt dum människa. Förlåt, men jag kan inte hjälpa det.

Skrattar gör jag också, det är så otroligt jävla kul, hur kan man göra såhär mot sig själv ? Haha, hur kan man låta sig själv lida så otroligt jävla mycket för en sådan sak ?  Jag förstår verkligen inte.

Men ja, nu ska jag vara glad och sitta här på lektionen, tog sovmorgon imorse och sen så åkte jag till skolan.

Puss på att jag är dum i huvudet.

Ännu en dag.

Datum:  2008-04-24   Klockslag:  10:18:42 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
I tisdags hade jag sovmorgon, igår hade jag sovmorgon och idag också. Rätt skönt, men jag har försovit mig iaf.

Men igår så var jag på sånt jävla dåligt humör så jag trodde jag skulle gå sönder. Låg hemma hela kvällen, reste mig inte ur sängen när jag väl lagt mig där. Låg och surade och mamma undrade vad det var som var fel men jag bad henne bara stänga dörren och gå där ifrån. Känns som om hela världen är emot mig just nu. Förlåt om jag sumpar lite saker, men jag kan inte hjälpa att man gör misstag.

Jag träffade min farmor igår också när jag skulle till skolan, hon är lika jobbig som vanligt. Alltid ska hon klaga på hur ont hon har någonstans eller hur jobbigt allting är. Ja, stackars henne då. Like I care ? Nej, fan jävla kärring, gå och skjut dig. Jag skulle inte sakna dig.


Nu är mitt humör på en bättre sida än vad det var igår så jag ska försöka vara lite "social" idag.
Vi får se hur väl jag lyckas med det.


Var ärlig eller låt mig vara.

Datum:  2008-04-23   Klockslag:  10:37:17 Postat i: » allmänt  Kommentera här (1)

Jag blir så jävla less på folk som ska vara falska fittor och försöka släta ut saker som dom gjort eller som dom tänker och tycker. Kan man inte bara vara ärlig på en gång ? Blir inte allting mycket enklare då ? Jag fattar inte vad man tjänar på att gå runt och ge folk falska förhoppningar eller snacka en jävla massa skit om varandra. Ja, jag har sagt det förut, jag snackar också skit, men vem gör det inte ? Det är mänskiligt. Men bara för att andra gör det så behöver man inte sprida det vidare så att det blir en stor gröt av allt. Idioter.

Och nu ska jag förklara en sak för er, jag har svårt att släppa folk in på mitt liv, men med dom få som jag gör det anförtror jag mig till och litar på till 100 %. Men nu har jag märkt att man inte kan göra det heller, alla är lika falska och idiotiska som dom andra. Man kan inte säga en sak till någon utan att någon annan får reda på den efter typ någon dag eller så. Och jag ska sluta att anförtro mig till någon. Alla människor ljuger och jag stör mig på det, jag ska sluta med allting nu ett tag tror jag.
 
Nästa gång som du vill mig någonting så är det du som kommer att få höra av dig, du har fan haft dina chanser men sumpat dom lika fort så nu ger jag upp. Du får fan klara dig själv. Jag orkar inte vara den som drar upp dig och peppar dig till allt, det är ju bara bortkastat dig vännen. Förlåt, men det är sant.

Jag säger bara, var ärlig mot mig och säg vad du tänker, tycker eller känner. Jag lovar, då lyssnar jag. Men nu, du kastar bara bort mig tid. Låt mig vara eller var ärlig, falska människor orkar jag inte med längre.


Men zdriöhgzldkfjg-oözgjksä

Datum:  2008-04-22   Klockslag:  14:11:54 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
Jääävlar va irriterad jag är, vill bara slå någon sönder och samman.

Igår när jag gick hem från bussen så gick det en liten pojke framför mig, tror inte att han visste att jag gick bakom honom för han gick och sjöng så sött. Vad kan han ha varit, 7 - 8 år kanske. Det var den perfekta åldern, inga problem eller sånt. Det som var världens undergång då var att ens pinne man lekte med gick av eller att man ramlade av cykeln och skrapade upp sitt knä eller någonting sådant. Men han var söt iaf, sjöng fint och gjorde mig på bättre humör.

Senare på kvällen så åkte jag till östhammar och var där ett tag men sen så skulle jag hem och jag var livrädd att gå hem för det var så jävlans mörkt. Trodde att det skulle hoppa fram en gubbe runt varje hörn jag gick förbi. Hem kom jag iaf, efter typ en halvtimmes gångfärd. Väl hemma så hoppade jag i säng och skulle plugga lite, men släkte lampan och skulle försöka sova istället men det gick ju inte alls. Var helt jävla störd, det kändes som om det var någon annan i rummet också, mer än bara jag. Vem vet, kanske var det så ?

Nu ska jag iaf vara så duktig och göra massa söta bilder i illustrator om det vill börja fungera som jag vill.

Fansjävlabög, vilka nätter man får plåga sig igenom nu förtiden igen då, man blir ju tokig.

Scars

Datum:  2008-04-21   Klockslag:  14:30:10 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
Jag dör, seriöst. Fan va alla ska tjata då. Nu är jag i skolan iaf, sen så får jag se om jag drar hem till Erika efter och glor film eller någonting sånt skoj.

Men en sak som jag har tänkt på, ibland så kan man bara sitta och önska att man kunde stoppa tiden eller spola tillbaka den på någont vis, ändra det man borde eller inte borde ha gjort. Typ som att sitta och dricka tills man tuppar av och allt vad jag nu gjort. Men det fick jag ju ändå en hel del pengar för men ändå. Och vafan ska man göra med dom då, jo fixa körkort men det kommer jag ju aldrig göra iaf, kommer inte ha tid eller ork för att göra det. Och en annan sak, när man väl kan spola tillbaka tiden så vill man inte det heller, för det har ju hänt ett antal gånger att man får en och samma chans men så ändrar man sig hela tiden och så vet man inte vad man vill, sånt är ju också rätt så kul. Och alla jävla ärr och skit, kan man inte ta bort dom också på samma gång för dom där pengarna ? Jo, det ska jag fan göra. Slippa dom för då slipper man bli påmind hela tiden om vad man har gjort när allting var som värst. Men nu ska jag vara glad och jobba vidare med mina söta annonser.

Puss på allt.

Dåliga uppdateringar !

Datum:  2008-04-20   Klockslag:  00:21:52 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
Jag är så otroligt jävla dålig på att uppdatatera denna blogg så det är skamligt ! Så nu ska jag dra min vecka lika snabbt igen, som jag gjorde förut.

Måndag: Åkte till skolan som vanligt, var där .. Hände inte så mycket vad jag vet så mer om min måndag kan man nog inte säga.

Tisdag: Jag gick till skolan, fick en bok av min svenska lärare sen så åkte jag in till uppsala och lekte lite och hade mig. Efter det åkte jag hem, la mig i sängen och somnade.

Onsdag: Var hemma för att jag var "sjuk" eller om man säger sanningen, jag orkade inte med skolan så jag var hemma. Mamma var hemma och hade sällskap av mig så då var hon nog också lite glad skulle jag tro. Sov väl mest bort den dagen också.

Torsdag: Åker till skolan som vanligt och för en gångs skull har jag med mig idrottskläder men då har vi ingen idrott ! Jag blev lite smått sur och irriterad men det gick bra ändå, va där och hade nationella i engelska sen så åkte jag hem. Rätt värdelös skolvecka för min del.

Fredag: Var tänkt att jag skulle in till uppsala med alla HP elever, men så blev det ju inte alls. Jag var hemma och hade världens huvudvärk och mådde pyton måste jag säga, Jag brukar bara vara hemma för att jag inte orkar gå till skolan men då var jag verkligen sjuk !

Lördag: Sov bort hela dagen.

Så en kort sammanfattning om min vecka : VÄRDELÖS !

I miss you.

Datum:  2008-04-17   Klockslag:  12:32:53 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)

JAG ÄR I SKOLAN, ett under.

I tisdags var jag här ett tag, sen så åkte jag till uppsala, lekte och hade mig ett tag sen så åkte jag hem och sov. Inte så mycket mer hände den dagen. Och igår så var jag hemma, sov typ bort hela dagen plus att mamma var hemma och va sjuk så jag var hennes sällskap ett tag. Kollade på film gjorde jag också tills pappa kom så vi kunde äta. Jag kom iväg till affären efter ett tag iaf, rätt bra för jag höll på att dö av svält.

Just nu sitter jag och har näthandel tror jag, vet inte riktigt vad det är men det spelar ingen roll för jag gör allting senare som jag brukar göra. Imorse när jag gick upp så var jag inte heller så glad, men det är jag aldrig. Dagen börjar med att min klocka ringer klockan sex, jag ställer fram den till sju och går upp då istället tänkte jag, men jag kom upp ur sängen halv åtta men hann iväg till bussen iaf. Rätt bra jobbat av mig. Men nu till en annan sak ! Jag hatar hur folk snackar, hur folk snackar om saker dom inte vet någonting om. Som till exempel, kan folk sluta snacka om vilka som gör vad med vem och vem som knullar vem, vem fan orkar bry sig ? Seriöst, har man ingenting vettigare för sig så kan man lika gärna vara tyst och se söt ut tycker jag. Klart alla snackar, jag också men någon gräns måste det ju finnas iaf. Man orkar inte höra allting om och om igen gång på gång. Man tröttnar tillslut. Men ja, nog om allting nu. Imorgon blir det uppsala och efter det så möter jag väl madde någonstans och åker hem till henne och på lördag blir det erika och ha lite kul skulle jag tro.

Puss på att folk får en att bli dum i huvudet.


Om jag finner orken.

Datum:  2008-04-16   Klockslag:  14:27:38 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
Ja, om jag finner orken så ska jag ta och klä på mig, be mamma om pengar och gå till konsum och fixa nånting gott som jag kan äta. Har nämligen inte ätit sen typ igår. men skitsamma, nu är jag rätt så tråkig för jag vet inte vad jag ska skriva om eller varför jag ska skriva, jag känner inte riktigt för det just nu.
Det kan ju bero på att jag har gått och blivit en drygfitta igen, men det ordnar nog upp sig så småning om.

Nu tror jag orken finns, jag ska fan iväg !

Veckan som varit.

Datum:  2008-04-11   Klockslag:  22:16:31 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)
Ja, nu ska jag summera lite snabbt om hur min vecka har varit dag för dag, om någon nu tycker att det är kul att veta. Vi börjar med min måndag !

Måndag:  Jag vaknade som vanligt runt halv sju sådär, sen så vet jag inte vad jag gjorde, måste ha somnat om för jag vaknade av att fredrik kom hem från skolan runt halv två någonting sånt. Mamma var inte så glad på mig när hon kom hem för hon tycker inte om att jag är hemma plus att hon fattade att jag inte var sjuk även fast jag sa det. Efter mammas långa predikan om min frånvaro och hela skiten så gick jag och la mig i sängen och gick inte upp en ända gång efter det. Låg och kollade film och drack vatten hela dagen. Rätt så skönt med tanke på att jag inte kan sova på nätterna.

Tisdag: Sen så blev det tisdag och jag hade sagt till mig själv kvällen innan " imorgon måste jag gå till skolan " men icke sa nicke, jag låg så skönt i sängen så då ljög jag för pappa, sa att jag var sjuk och stannade hemma och hjälpte honom att fixa lite lister och måla uppe på vinden som nu ska bli mitt nya fett najsiga rum. På kvällen så blev det lite filmer där också, vilket var rätt så skönt. Men när jag väl skulle sova så gick det bara inte, det var min jävla "psykiska störning" som störde, min ormfobi. Det kändes som om hela sängen var full med ormad och att dom bara ringlade sig runt mina ben och runt hela mig så jag lindade in mig i täcket och grät en skvätt för att jag var rädd för någonting som jag egentligen vet inte finns. Men dom där jävla ormarna återkom under torsdagen också, läs vidare och se hur det blev med det.

Onsdag: Äntligen så kom jag iväg till skolan och i tid dessutom ! Väl där så hade jag rätt så kul, vilket jag oftast har i skolan men ändå. Hade handel och lite sånt, någon lektion med Ketty och sen så blev det tillslut turism och då trodde jag och Ellen att Anna skulle halshugga oss för att vi inte var klara med arbetet som skulle redovisas (Vi hade fått en extra vecka på oss dessutom för att hinna göra klart det.) Men hon var rätt så snäll och vi slapp redovisa den dagen, men dagen efter så var det sagt att vi skulle göra det istället. Men ja, läs torsdag så får du se hur det gick. Sen så åkte jag hem efter skolan, käkade, snackade med mamma om sista april och lite sånt skoj. Märkte att  hon inte har så stor koll på vad jag vill, tänker eller tycker längre. Vi kom inte fram till någonting, men förhoppningsvis så kan det bli Stockholm för min del.

Torsdag: Ja, då var det redovisningsdags, men det var ju så att vi inte var klara med det där jävla arbetet så det första vi sa när vi gick in genom dörren var " Anna, du kan lika gärna halshugga oss nu för vi har ingenting att redovisa, sorry men hoppas du blir nöjd med häftet iaf. " Hon sa inte så mycket mer om det så nu får vi väl se hur det blir. Sen så gjorde vi inte så mycket mer den dagen. Men på sista lektionen som var idrott så hände lite saker. Joel vred knäet ur led så ambulansen kom och hälsade på ett tag sen fick vi sätta oss på bussen hem. Och tillbaka till dom där förbannade ormarna den kvällen också. Jag kunde verkligen inte sova, jag låg där och mådde allmänt jävla värdelöst, jag trodde jag skulle börja grina av panik. Funderade på att gå in och lägga mig hos mamma och pappa som man gjorde när man var liten, men så blev det inte. Jag låg kvar och pinade mig igenom den natten också. Framsteg för att vara mig och mina jävla äckeltankar.

Men nu är det såhär, jag tycker att jag har skrivit tillräckligt nu och så ska jag gå och kolla på hockeyn hade jag tänkt plus att madde ligger och sover brevid mig just nu skulle jag tro, ser ut så iaf. Men jag ska nog få tid att skriva om min fredag imorgon för den är ju inte slut ännu. Och imorgon åker vi hem iaf, hem till erika för att ha myspys kväll är det tänkt, grilla och sånt skoj.

JÄVLA FAN !

Datum:  2008-04-09   Klockslag:  20:46:21 Postat i: » allmänt  Kommentera här (0)

Fyfan, alla bara faller ifrån och dör. När i helvete ska det sluta ?

Jag blir så jävla trött, alla bara dör, dör och dör ! Jag ska ta mig fan inte dö när jag är 45 längre, jag ska leva ett bra och lyckligt liv från och med nu. Anna, hon skulle förfan gifta sig i sommar. Men nej, där ändrade sig planerna rätt så rejält. Minns när jag såg henne sist, hon var en kämpe in i det sista. Inte som våran ndra jävla lärare som inte ens kunde komma på våran avslutning i nian för att hon hade ont i ryggen ! Jävla fitta säger jag bara om henne. Anna hade lungcancer men hon kom ändå. Där kan man snacka om att ha intresse och ställa upp.

Nu ska jag gå och sura ännu mer på att alla dör.  :(


  • Till bloggens startsida



  • RSS 2.0